Opettajat

Pasi ja Maria Laurén ovat monipuolisia, taitavia ja perusteellisia opettajia. Heidän oppejaan on saattanut saada ympäri Suomea, mutta eniten erityisesti Tampereella, heidän kotikaupungissaan. Pasin ja Marian tunneilla opetettava asia lähtee aina liikkeelle perusteista, joita sovelletaan oppilaiden edistyessä. Opetettavat asiat ovat monipuolisia, pääpainon ollessa käyttökelpoisessa, milongassa tanssittavassa materiaalissa. Pasi ja Maria ovat tunnettuja ja ahkeria Suomea kiertäviä opettajia, joilla on paljon annettavaa niin aloittelijoille kuin tangon konkareillekin.  

Meeri Friman ja Luis Rojas ottivat yhteisiä ensiaskeleitaan tangon opettamisessa Tampereella vuonna 2020. 

Luis on syntyperäinen argentiinalainen, joka on hienosti sujahtanut tamperelaiseen tangokenttään. Luisilla on vuosien kokemus tangon sekä folkloren tanssimisesta ja opettamisesta sekä kilpailemisesta Argentiinassa ja useissa Euroopan maissa. Hän on nyt yhtenä viikoittaisena opettajana La Fabrica del Tango –tangokoululla.  

Meeri aloitti tanssimisen 20 vuotta sitten lavatansseista, mutta löysi nopeasti tiensä tangon pariin. Hän on opiskellut argentiinalaista tangoa ensimmäisten joukossa Tampereella. Meeri on toiminut uranuurtajana myös kahden roolin tanssijana: Hän on aloittanut milongoissa viejänä jo vuonna 2010.

Emilio Cornejo on Lappeenrannassa asuva pitkän tangouran luonut tanssija ja opettaja. Hän on kotoisin Argentiinasta, mutta tehnyt töitä ympäri Eurooppaa. Emilio opettaa ja esiintyy sekä tangon että folkloren parissa. Tämä karismaattinen opettaja on ensimmäistä kertaa opettamassa HelaTangossa, parinaan upea Carina. 

Carina Quiroga on tunnettu ja sydämellinen, Argentiinasta kotoisin oleva mutta nyt jo hyvin suomalaistunut tango-opettaja. DNI-tangokoulussakin opettanut Carina on Laurenien ohella yksi La Fabrica del Tango –tangokoulun perustajista. Tämä tarkka ja paneutuva opettaja opettaa nyt ensimmäistä kertaa yhdessä Emilion kanssa! 

Kaiken kaikkiaan, puolet opettajistamme ovat Argentiinasta tänä vuonna!😳😊